top of page

ORIGENS

Abans de decidirte on has de menjar estaria be saber una mica la história del lloc on anem, doncs be aqui us farem un petit resum! La Masia situada als peus de la montanya era una antiga granja, una masia de les de sempre! Pels volts dels anys 60 en Manel i l'Elena van començar a rejentarla, donant menjar i veure a la gent i animals que anaven a vendre a Montserrat. Així doncs poc a poc el que era una Masia que en aquells anys ja no estaba en condicions d'utilitzarla com a granja poc a poc es va anar convertint en el que es en l'actualitat!

avi brasa.jpg

Com a dalt us hem explicat els fundadors del Restaurant Masia El Casot van ser l'Elena i en Manel!

L'Elena cuinava, mentres el Manel s'encarregava de fer les brases i d'ajudar a qualsevol que en aquells anys necessites l'ajuda, ja sigues d'animals o qualsevol altre necessitat.

També hem de destacar que en aquells anys i feien mató i pujaven a dalt a Montserrat a vendre'l. Ah important, abans a Montserrat també es venien conills, fruites i verdures.

Visión

Ara tenim la segona generació, la Carme filla de l'Elena i en Manel i el Joan el seu marit! Actualment el Joan es el cuiner, la Carme l'encarregada de fer-vos l'all i oli a més de portar la cuina dels "freds" . També hi ha el Jordi i la Sara. Al Jordi molts el coneixe-ho, ja que fa molts anys volta pels menjadors del  Casot. I la Sara parella del Jordi també es a la cuina! Tots ells amb el nostre equip volem seguir el camí que generacions anterios ens han brindat que en podem gaudir!

iaia montserrat.jpg
bottom of page